Design Your Day și The Power of Feedback sunt cele mai noi programe de training pe care le-am construit. Ambele pornesc de la nevoi reale pe care le întalnesc zi de zi la oamenii și organizațiile din jurul meu.

Prima întrebare pe buzele tuturor este: cum reușesc să profit la maxim de timpul pe care îl am la dispoziție într-o zi? Uneori nu am energie, altori nu ma simt motivat, iar câteodată pur și simplu am prea multe lucruri de făcut. Ce să fac?! Cum să fac?! În acest training abordez subiecte de actualitate pentru a înțelege mai bine dinamica obiceiurilor, a energiei și motivației, dar mai ales strategii concrete de abordare a timpului astfel încât, la final, să simți că ai progresat și îți mai rămâne timp și pentru tine.

Al doilea subiect abordează felul în care interacționăm și colaborăm în cadrul activităților zilnice. Diferențele de opinie, așteptările neclare sau neexprimate creează deseori situații neplăcute. Acestea se transformă mai apoi în probleme de relaționare și generează consecințe neplăcute pentru toate părțile implicate. Toate aceste situații au o soluție simplă, la îndemână, dar prea puțin folosită: puterea feeback-ului adecvat. În acest training poți învăța cum să folosești feedback-ul pentru creșterea rezultatelor, dezvoltarea celor din jur și, mai ales, generarea unor relații de calitate, deschise și de încredere.

Training

PREZENTĂRI CU IMPACT

Indiferent de profesie, cu toții facem prezentări. Unii pare că fac asta foarte natural, în timp ce alții se descurcă mai puțin bine. A susține o prezentare de mare impact nu este un lucru cu care te naști, ci este o abilitate pe care o poți dobândi chiar dacă ești o persoană timidă sau introvertită. Acest program de training își propune să îți prezinte în detaliu tehnici pentru a pregăti și susține o prezentare. Vom aborda subiecte precum pregătirea aspectelor vizuale, limbajul corpului, tonalitatea vocii, postura, precum și multe alte ingrediente necesare cuiva să susțină cele mai bune prezentări.
Training

ORGANIZAREA TIMPULUI

Timpul este o resursă de care dispunem cu toții în mod egal, dar modul în care reușim să ne organizăm și să stabilim prioritățile face diferența între o zi obisnuită și o zi productivă. Pentru a obține rezultatele cele mai bune într-un mediu tot mai solicitant, este nevoie să petrecem timp pentru a găsi noi metode de a fi mai eficienți. Putem profita în cel mai bun mod posibil de timpul de lucru și timpul personal de care dispunem dacă ne proiectăm activitățile în așa fel încat să obținem un maxim de productivitate.
Training

INTERACȚIUNI DE CALITATE

Comunicarea este abilitatea cea mai importantă la locul de muncă, dar cea mai puțin exersată. Interacțiunile zilnice de calitate contribuie la crearea unei atmosfere de lucru productive, orientate către colaborare și performanță. Acest training dezvoltă capacitatea de exprimare și ascultare, dezvoltă abordarea asertivă a partenerilor de lucru pentru o comunicare reușită și apreciată de ambele parți. Participanții vor învăța cum să obţină mai mult de pe urma fiecărei interacţiuni.
Training

FIRST-TIME MANAGER

First-Time Manager este un program dezvoltat pentru pregatirea managerilor la inceput de drum. Prima poziie de conducere este una dintre cele mai provocatoare și critice tranziii de carieră. Managerii noi sunt de cele mai multe ori aleși din rândul angajailor cu potenial. Acești specialiști excelează în ceea ce privește abilitățile de implementare, dar de cele mai multe ori întâmpină provocări ca manageri, pentru că nu au metodele și competențele necesare pentru a reuși. Acest training abordează patru elemente critice, în sprijinul celor aflați pentru prima oară într-o poziție de conducere.
Training

SITUATIONAL LEADERSHIP II

Situațional Leadership® II este cel mai cunoscut model de leadership din lume. La baza acestui model stă dezvoltarea abilității unui lider de a înțelege corect nevoile oamenilor din echipă. Apoi, în funcție de această diagnoză, liderul urmărește să aleagă stilul de leadership potrivit nevoilor acelei persoane sau echipe. Noul design al acestui training, utilizează cele mai inovative tehnici de învățare pentru a asigura o experiență cât mai bună pentru participant. Acesta încurajează participanții să se concentreze pe rezolvarea provocărilor din viața reală și demonstrează că cel mai bun stil de leadership este cel care se potrivește cu situația.
Training

OPTIMAL MOTIVATION

Devine din ce în ce mai evident că organizaţiile şi angajaţii au nevoie de o abordare alternativă atunci când vine vorba de motivaţie şi angajament. Evoluţia sarcinilor şi noile metode prin care le îndeplinim necesită un nou model de gândire în ceea ce privește practicile de creştere a motivaţiei. Motivaţia Optimă transformă cercetările derulate în domeniul motivaţiei într-o serie de acţiuni specifice care ajută liderii şi angajaţii să atingă un nivel ridicat de energie şi vitalitate. Motivaţia Optimă este întemeiată pe o premisă
puternică: motivaţia este o abilitate. Motivaţia poate fi predată, învăţată, dezvoltată şi încurajată.

Programele de training First-Time Manager, Situational Leadership II și Optimal Motivation sunt marcă înregistrată ale The Ken Blanchard Companies: www.kenblanchard.com