Sunt câteva lucruri pe care le vei găsi cu siguranță la oricare din training-urile mele. Fie că ești în ipostaza de participant și dorești să te bucuri de ele, fie dorești să le asiguri oamenilor tăi din postura de organizator, aspectele de mai jos sunt o emblemă a activităților de învățare pe care le facilitez:

1. Conținut de calitate

Dezvolt în permanență conținutul și activitățile trainingurilor pe care le susțin pentru o experiență la cel mai înalt nivel. Actualizez informațiile constant, pentru a fi la curent cu noile cercetări și tendințe din domeniile în care activez. Mă preocupă relevanța, utilitatea și calitatea ideilor pe care le ofer și urmăresc ca acestea să fie mereu de actualitate.

2. Experiență interactivă

Implic activ participanții și îi încurajez să contribuie fără reținere, pentru a crea un mediu de învățare dinamic și participativ. Cred cu tărie că învățarea este un proces interactiv, ce presupune dialog, ascultare, participare și contribuție. Prin conversații de calitate adulții sunt implicați și modelează procesul de învățare conform propriilor așteptări.

3. Orientare practică

Urmăresc ca trainingurile mele să dezvolte competențe relevante pentru participanți, utile și numai bune de aplicat imediat. Cred cu tărie că învățarea este asigurată de idei pragmatice, ușor de înțeles și utilizat, așezate într-un sistem de referință coerent și abordabil.

4. Atmosferă plăcută și relaxantă

Activitățile de învățare își ating scopul atunci când participanții se simt bine și se implică. Cred că învățarea ar trebui să reprezinte pentru oricine un motiv real de bucurie și progres, iar dinamica proceselor de training ar trebui să asigure un cadru plăcut și colaborativ.