Sunt partenerul tău în pregătirea celor mai bune prezentări!

Fie că vorbim de o prezentare de vânzări, o lansare de produs sau orice alt discurs provocator, vei reuși să îndeplinești și cele mai ridicate așteptări. Vei avea ocazia să dezvolți o structură potrivită pentru prezentare și vei avea cele mai bine pregătite slide-uri care să atragă și să transmită mesajul cu succes. Vei primi nu doar sfaturi generale, dar și sugestii personalizate în funcție de obiective și audiență. Iar la finalul acestui proces de pregătire vei demonstra cu siguranță abilitățile necesare care te vor face să prezinți cu încredere și impact.

Depășești cele mai ridicate așteptări de la prezentarea ta.

Transmiți mesajul într-un mod eficient și bine structurat.

Obții sugestii personalizate și idei punctuale care să te ajute.

Vei câștiga timp și vei avea cele mai atractive materiale vizuale.

Lucrează cu mine la pregătirea următoarei tale prezentări!

Vei obține nu doar sfaturi valoroase, dar scapi de grija slide-urilor pe care le voi pregăti pentru tine. Mi-am petrecut ultimii 12 ani vorbind în fața a peste 15.000 de persoane. Am întâlnit și grupuri mai mici, dar și audiențe de 200 sau chiar 500 de participanți. Am prezentat produse, servicii, conferințe, am dezvoltat atitudini și abilități, am facilitat grupuri de învățare și am avut cele mai variate audiențe din toate categoriile de vârstă.

Am luat toată această experiență și am transpus-o într-un training apreciat care construiește capacitatea de a pregăti și susține prezentări.

Pentru că participanții la training au apreciat intervențiile punctuale care i-au ajutat să dezvolte prezentări specifice pe care la aveau de făcut, am decis să fac coaching individual cu oricine are nevoie de un partener de încredere pentru a genera impact la urmatoarea prezentare. Pentru o experiență completă sunt șase pași simpli pe care îi urmărim, cu cel puțin o săptămână înainte de prezentarea pe care o ai de susținut:

Identificăm în prima conversație care este scopul prezentării pe care urmează să o susții. Discutăm despre audiență, context, structură și mai ales, ce ar putea face ca această prezentare să aibă cel mai mare impact.

Schițăm primul draft al prezentării, cu accent pe structura de bază și ideile cheie. Vom stabili concluziile și vom avea o imagine de ansamblu asupra materialelor de pregătit.

Mă ocup în această etapă să pregătesc cele mai atractive și de impact slide-uri și materiale prentru prezentarea ta. Folosesc numeroase elemente vizuale bine dezvoltate care vor transmite mesajul într-un mod profesionist.

Primești în permanență sfaturi și idei care să te ajute să prezinți excelent. De la idei cu privire la structură și abordare, până la sugestii punctuale care să te ajute sa scapi de trac și să prezinți încrezător.

Facem o simulare a prezentării astfel încât să pregătim cât mai bine toate aspectele. Un moment ideal pentru un feedback final, dar și pentru consolidarea ideilor principale.

Prezentarea ta se va bucura de un mare succes și vei primi aprecieri de la toți cei prezenți. O prezentare bine pregătită, cu materiale vizuale de calitate este o prezentare de impact care își atinge de fiecare dată scopul.

Iată ce spun persoanele pe care le-am însoțit în pregătirea unor prezentări:Iulian a reușit să îmi schimbe optica asupra prezentărilor, mai ales asupra celor foarte tehnice.

M-a ajutat mult și feedback-ul specific pe care l-am primit împreună cu soluții punctuale la provocări pe care le aveam în a susține o bună prezentare. Am acum convingerea că pot face prezentări mai bune și mai ales știu cum să mă pregătesc mai bine.

Dacă vrei să lucrăm împreună aștept să îmi scrii la inbox@iulianolariu.ro sau poți lua legătura cu mine și prin intermediul rețelelor sociale din colțul de jos al paginii.