Sunt trainer, facilitator și consultant pentru procesele de învățare.

Contribui la dezvoltarea celor din jur prin acțiuni de formare interactive și de cea mai bună calitate. Urmăresc să am un impact pozitiv și să susțin dezvoltarea de noi convingeri și abilități. Mă preocupă calitatea a ceea ce fac și susțin, și de aceea mă pregătesc în permanență. Mă bucur de lucrurile în care mă implic, transmit energie și încerc să inspir stări de spirit și moduri de acțiune.

712

sesiuni de training implementate

9.200

ore de prezentări și seminarii susținute

12.343

număr aproximativ de participanți

54

companii cu care am colaborat

Sunt trainer și facilitator. Lucrez în domeniul training-ului şi al dezvoltării personale de peste 12 ani. Lucrez cu oamenii şi cred că orice persoană poate să dezvolte competenţe noi dacă are atitudinea potrivită. Dezvolt programe de training de cea mai bună calitate, susţinute la cel mai înalt nivel. Sunt susţinătorul metodelor de învăţare interactive în cadrul cărora participanții se simt liberi să contribuie la o experiență de învățare dinamică.

Sunt implicat în proiecte de învăţare şi dezvoltare personală pentru angajaţii mai multor companii. Până în prezent am colaborat cu peste 50 de organizaţii dintr-o gamă largă de industrii printre cele mai relevante fiind retail, telecom, IT, producție și financiar-bancară. Am susținut peste 700 de training-uri corporate de impact, cu orientare practică, prin intermediul cărora am contribuit la dezvoltarea celor care au participat, dar şi a organizaţiilor din care aceştia fac parte.

Orientare practică

Urmăresc ca trainingurile mele să dezvolte competențe relevante pentru participanți, utile și numai bune de aplicat imediat.

Experiență interactivă

Implic activ participanții și îi încurajez să contribuie fără reținere, pentru a crea un mediu de învățare dinamic și participativ.

Conținut de calitate

Dezvolt în permanență structura și conținutul trainingurilor pe care le susțin pentru o experiență la cel mai ridicat nivel.

Abordare personalizată

Studiez cu atenție nevoia de pregătire și specificul fiecărei activități pentru o experiență de învățare adaptată nevoilor.

Am obţinut rezultate excelente atât ca trainer independent cât şi prin intermediul Human Invest, companie de training şi consultanţă cu care colaborez încă din 2006. Subiectele mele preferate se situează în zona comunicării și prezentărilor cu impact, dar și a organizării timpului și activităților pentru o mai bună eficiență și productivitate. Sunt trainer certificat pe mai multe programe ale The Ken Blanchard Companies (Situational Leadership II, Optimal Motivation, First-time Manager).

M-am implicat ca voluntar mai bine de șapte ani în susţinerea activităţilor mai multor organizaţii non-guvernamentale din dorinţa de a contribui la o educaţie cât mai bună pentru tinerii cu potenţial. Susțin educația non-formală într-o mare măsură datorită impactului real pe care aceasta îl are asupra celor implicați. De aceea, am pus bazele unei organizații naţionale ce are ca scop dezvoltarea tinerilor şi a mentalităţii colective.

Acestea sunt câteva dintre companiile pentru care am implementat programele mele de training: