Sunt trainer, facilitator vizual și consultant pentru dezvoltarea programelor de învățare.

Contribui la dezvoltarea celor din jur prin acțiuni de formare interactive și de cea mai bună calitate. Urmăresc să am un impact pozitiv și să susțin dezvoltarea de noi convingeri și abilități. Sunt susţinătorul metodelor participative, în cadrul cărora participanții se simt liberi să contribuie la o experiență de învățare dinamică. Cred că orice persoană poate să dezvolte competenţe noi dacă are atitudinea potrivită. 

Lucrez în domeniul training-ului şi al dezvoltării personale de peste 12 ani.

Sunt implicat în proiecte de învăţare şi dezvoltare personală pentru angajaţii mai multor companii. Până în prezent am colaborat cu peste 60 de organizaţii dintr-o gamă largă de industrii. Am susținut peste 10.000 de ore de training corporate de impact, cu orientare practică, prin intermediul cărora am contribuit la dezvoltarea celor care au participat, dar şi a organizaţiilor din care aceştia fac parte.

Am obţinut rezultate excelente atât ca trainer independent cât şi prin intermediul Human Invest.

Subiectele mele preferate se situează în zona leadershipului și comunicării, a prezentărilor cu impact și a managementului personal pentru o eficiență și perfromanță ridicate. Sunt trainer certificat pe mai multe programe ale The Ken Blanchard Companies (Situational Leadership II, Optimal Motivation, First-time Manager). În 2018 am absolvit scoala de coaching a lui Alain Cardon.

Am făcut peste 7 ani de voluntariat în educație.

M-am implicat ca voluntar în susţinerea activităţilor mai multor organizaţii non-guvernamentale din dorinţa de a contribui la o educaţie cât mai bună pentru adolescenții din țara noastră. Susțin educația non-formală într-o mare măsură datorită impactului real pe care aceasta îl are asupra celor implicați. De aceea, în 2009 am fondat o organizație naţională ce are ca scop dezvoltarea tinerilor şi a mentalităţii colective, organizație care își continuă activitatea și astăzi.